Jak na kopřivy a medvědí česnek v kuchyni - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Kopřiva a medvědí česnek patří mezi oblíbené jarní bylinky, a tak o nich video natočil i šéfkuchař Roman Paulus. Ačkoliv kopřivy rostou celý rok, vyplatí se je sbírat zejména na jaře, kdy jsou ještě mladé a v kuchyni se tak dají využít nejlépe. Oproti medvědímu česneku ale musí před samotnou konzumací projít varem nebo alespoň rychlým zblanšírováním. Na druhou stranu z nich můžete připravit skvělý bylinkový čaj. Medvědí česnek se dá oproti tomu zpracovávat i za syrova a pochutnat si můžete třeba na pestu. A vybírat si nemusíte – nejlepší je tyto byliny zařadit do kuchyně obě! Kterou z nich máte nejraději vy?


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-na-koprivy-a-medvedi-cesnek-v-kuchyni

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0.00 Úvod
0:10 Kopřivy
1:08 Medvědí česnek
1:54 Závěr